Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2937
Назва: Особливості HR-менеджменту в умовах пандемії
Інші назви: Features of HR management under pandemic condition
Автори: Пенюк, Валерія Олександрівна / Peniuk, Valeriia
Теми: особливості
features
менеджмент
management
людські ресурси
human resources
пандемія
pandemic
підприємство
enterprise
Дата публікації: кві-2020
Видавництво: Пенюк В. О. ОСОБЛИВОСТІ HR-МЕНЕДЖМЕНТУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ / Пенюк В. О. // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. – 2020. – № 4 (80). – С. 138–151. – DOI: http://doi.org/10.34025/2310-8185-2020-4.80.10.
Короткий огляд (реферат): Метою статті є обґрунтування необхідності формування напрямів управління персоналом в умовах пандемії та рекомендацій щодо захисту персоналу та діяльності підприємства від впливу карантинних умов. Запропоновані напрями управління персоналом в умовах пандемії та рекомендації щодо захисту персоналу та діяльності підприємства від впливу карантинних умов можуть використовуватись підприємствами різних видів економічної діяльності (в т.ч. ресторанного та готельного бізнесу, торгівлі). The purpose of the article is to substantiate the need to form directions for personnel management in the conditions of a pandemic and recommendations for protecting personnel and the activities of the enterprise from the impact of quarantine conditions. The proposed directions for personnel management in the conditions of a pandemic and recommendations for protecting personnel and the activities of the enterprise from the impact of quarantine conditions can be used by enterprises of various types of economic activity (including restaurant and hotel business, trade).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2937
Розташовується у зібраннях:82.17.25 Управління персоналом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Peniuk_OsoblyvostiHR.pdfосновний текст199.97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.