Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2911| Назва: | Проєктування сервісних процесів готельно-ресторанного комплексу на матеріалах ГРК «Victoria Deluxe» |
| Інші назви: | Design of service processes of the hotel and restaurant complex using the materials of the "Victoria Deluxe" HRC |
| Автори: | Нефьодова, Владислава Денисівна |
| Теми: | сервіс service маркетингові дослідження marketing research реклама advertising імідж image сервісні процеси service processes воєнний стан martial law |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Нефьодова В. Д. Проєктування сервісних процесів готельно-ресторанного комплексу на матеріалах ГРК «Victoria Deluxe» Design of service processes of the hotel and restaurant complex using the materials of the "Victoria Deluxe" HRC : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно- ресторанна справа» , ОП «Готельно-ресторанна справа» / В. Д. Нефьодова ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 47 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Здійснено обґрунтування теоретичних аспектів розвитку сервісних процесів у готелях та ресторанах, особливості організації сервісних процесів готельно-ресторанних комплексів. Значна увага у кваліфікаційній роботі приділена особливостям організації сервісних процесів у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні та за кордоном в сучасних кризових умовах. У другому розділі проведено дослідження організаційної діяльності готельно-ресторанного комплексу «Victoria Deluxe». Проаналізовано організацію сервісних процесів у готельно-ресторанному комплексі. Оцінка організації сервісних процесів у готельно-ресторанному комплексі «Victoria Deluxe» показала, що готельно-ресторанного комплексу вже давно перестав бути виключно місцем, де люди зупиняються на нічліг. На сьогоднішній день готельно-ресторанний комплекс – це цілий комплекс різноманітних послуг. Організація сервісних процесів – це процес інтеграції багатьох напрямків підприємницької діяльності, тому чітке уявлення про імідж має істотне значення, так само як і довгостроковий погляд. Розглядати готельний бренд просто як щось пов'язане з рекламою, дизайном чи привласненням назви – це неефективно для подальшого розвитку. У третьому розділі висвітлено основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення сервісних процесів готельно-ресторанного комплексу «Victoria Deluxe», основні рекомендації щодо удосконалення сервісних процесів готельно-ресторанного комплексу «Victoria Deluxe», особливості проєктування сервісних процесів у готельно-ресторанного комплексі «Victoria Deluxe», проблеми та перспективи удосконалення сервісних процесів готельно-ресторанного комплексу «Victoria Deluxe». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2911 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Nefodowa_241+.pdf | основний текст | 1.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.