Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2910Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Заболотна, Анастасія Віталіївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-11T14:08:06Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-11T14:08:06Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2910 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «Astoria Hotel»)», яка містить три розділи: «Теоретичні основи сервісної компетентності персоналу в готелях», «Дослідження сервісної компетентності персоналу в готелі «Astoria Hotel» м. Львів» та «Основні рекомендації спрямовані на удосконалення сервісної компетентності персоналу готелю «Astoria Hotel». В першому розділі роботи розкрито теоретичні основи сервісної компетентності персоналу, визначено роль персоналу в діяльності підприємств готельного господарства, описано факторний аналіз вибору готелю споживачами. Наведено визначення сервісної компетентності персоналу та основні складові елементи. Представлено блок-схему оцінки компетентності персоналу та модель організації якості послуг готелю. Досліджено досвід впровадження вдосконалення сервісної компетентності персоналу в готелях. В другому розділі проведено дослідження організаційно-економічних характеристик «Astoria Hotel», який розташований м. Львів. Наведено характеристику та аналіз діяльності персоналу «Astoria Hotel» м. Львів. В третьому розділі розроблено основні рекомендації спрямовані на удосконалення сервісної компетентності персоналу «Astoria Hotel» м. Львів. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Заболотна А. В. Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL») Improving the service competence of the staff (based on the materials of the 4* hotel "ASTORIA HOTEL") : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно- ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / А. В. Заболотна ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 44 с. | uk_UK |
| dc.subject | сервісна компетентність | uk_UK |
| dc.subject | service competence | uk_UK |
| dc.subject | персонал | uk_UK |
| dc.subject | personnel | uk_UK |
| dc.subject | готель | uk_UK |
| dc.subject | hotel | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.subject | обслуговування | uk_UK |
| dc.subject | service | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving the service competence of the staff (based on the materials of the 4* hotel "ASTORIA HOTEL") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Zabolotna_241+.pdf | основний текст | 1.59 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.