Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2910
Назва: | Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL») |
Інші назви: | Improving the service competence of the staff (based on the materials of the 4* hotel "ASTORIA HOTEL") |
Автори: | Заболотна, Анастасія Віталіївна |
Теми: | сервісна компетентність service competence персонал personnel готель hotel якість quality обслуговування service |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Заболотна А. В. Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL») Improving the service competence of the staff (based on the materials of the 4* hotel "ASTORIA HOTEL") : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно- ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / А. В. Заболотна ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «Astoria Hotel»)», яка містить три розділи: «Теоретичні основи сервісної компетентності персоналу в готелях», «Дослідження сервісної компетентності персоналу в готелі «Astoria Hotel» м. Львів» та «Основні рекомендації спрямовані на удосконалення сервісної компетентності персоналу готелю «Astoria Hotel». В першому розділі роботи розкрито теоретичні основи сервісної компетентності персоналу, визначено роль персоналу в діяльності підприємств готельного господарства, описано факторний аналіз вибору готелю споживачами. Наведено визначення сервісної компетентності персоналу та основні складові елементи. Представлено блок-схему оцінки компетентності персоналу та модель організації якості послуг готелю. Досліджено досвід впровадження вдосконалення сервісної компетентності персоналу в готелях. В другому розділі проведено дослідження організаційно-економічних характеристик «Astoria Hotel», який розташований м. Львів. Наведено характеристику та аналіз діяльності персоналу «Astoria Hotel» м. Львів. В третьому розділі розроблено основні рекомендації спрямовані на удосконалення сервісної компетентності персоналу «Astoria Hotel» м. Львів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2910 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zabolotna_241.pdf | основний текст | 369.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.