Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригірчик, Ксенія Степанівна-
dc.date.accessioned2025-03-11T12:48:41Z-
dc.date.available2025-03-11T12:48:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2905-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологія пирогів з заварного тіста, та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій пирогів із заварного тіста та організація їх виробництва у ресторація «Гопачок»; Розділ 3. Удосконалення технології пирогів із заварного тіста. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій пирогів з заварного тіста та організація їх виробництва. Борошняні страви займають значне місце в харчуванні населення України, основна частина споживання борошняних страв припадає на пироги-вареники – 44 %, оладки – 4 %, на млинці – 25%, пельмені – 173 % , на равіолі – 6%, манти – 2%, та 1 % на інші види борошняних страв на рік. В розділі 2 надано загальну характеристику рестораціЇ «Гопачок» м. Чернівці яка розташована за вулиця Героїв Майдану, 38, заклад розрахований на 60 чоловік, є літній майданчик до 35 чоловік, також банкетний зал на 14 осіб. Заклад працює кожного дня з 09:00- 22:00, діє безкоштовна доставка від 700 грн. Меню ресторація «Гопачок» це сучасна українська та галицька кухня. Пироги із заварного тіста в меню ресторація «Гопачок» представлені: товченою картоплею, з білосніжним домашнім сиром, з зеленого шпинатного тіста з тушкованою капустою, з куркою та грибами, з запеченим м’ясом кролика. Технологічними проробками розроблено наступний асортимент заварних пирогів: заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та ожиною, заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та калиною, заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та чорницею.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГригірчик К. С. Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»  Improving the technology and researching the quality of custard pies using materials from the “Gopachok” restaurant : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. С. Григірчик ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 42 с.uk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectпшеничне борошноuk_UK
dc.subjectwheat flouruk_UK
dc.subjectпирогиuk_UK
dc.subjectpiesuk_UK
dc.subjectзаварне тістоuk_UK
dc.subjectcustard doughuk_UK
dc.subjectтушкована капустаuk_UK
dc.subjectstewed cabbageuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»uk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology and researching the quality of custard pies using materials from the “Gopachok” restaurantuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grigirchik_181+.pdfосновний текст1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.