Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2905| Назва: | Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок» |
| Інші назви: | Improving the technology and researching the quality of custard pies using materials from the “Gopachok” restaurant |
| Автори: | Григірчик, Ксенія Степанівна |
| Теми: | якість quality пшеничне борошно wheat flour пироги pies заварне тісто custard dough тушкована капуста stewed cabbage |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Григірчик К. С. Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок» Improving the technology and researching the quality of custard pies using materials from the “Gopachok” restaurant : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. С. Григірчик ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 42 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологія пирогів з заварного тіста, та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій пирогів із заварного тіста та організація їх виробництва у ресторація «Гопачок»; Розділ 3. Удосконалення технології пирогів із заварного тіста. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій пирогів з заварного тіста та організація їх виробництва. Борошняні страви займають значне місце в харчуванні населення України, основна частина споживання борошняних страв припадає на пироги-вареники – 44 %, оладки – 4 %, на млинці – 25%, пельмені – 173 % , на равіолі – 6%, манти – 2%, та 1 % на інші види борошняних страв на рік. В розділі 2 надано загальну характеристику рестораціЇ «Гопачок» м. Чернівці яка розташована за вулиця Героїв Майдану, 38, заклад розрахований на 60 чоловік, є літній майданчик до 35 чоловік, також банкетний зал на 14 осіб. Заклад працює кожного дня з 09:00- 22:00, діє безкоштовна доставка від 700 грн. Меню ресторація «Гопачок» це сучасна українська та галицька кухня. Пироги із заварного тіста в меню ресторація «Гопачок» представлені: товченою картоплею, з білосніжним домашнім сиром, з зеленого шпинатного тіста з тушкованою капустою, з куркою та грибами, з запеченим м’ясом кролика. Технологічними проробками розроблено наступний асортимент заварних пирогів: заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та ожиною, заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та калиною, заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та чорницею. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2905 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Grigirchik_181+.pdf | основний текст | 1.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.