Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2905
Title: Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»
Other Titles: Improving the technology and researching the quality of custard pies using materials from the “Gopachok” restaurant
Authors: Григірчик, Ксенія Степанівна
Keywords: якість
quality
пшеничне борошно
wheat flour
пироги
pies
заварне тісто
custard dough
тушкована капуста
stewed cabbage
Issue Date: 2025
Publisher: Григірчик К. С. Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок» Improving the technology and researching the quality of custard pies using materials from the “Gopachok” restaurant : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. С. Григірчик ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 42 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологія пирогів з заварного тіста, та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій пирогів із заварного тіста та організація їх виробництва у ресторація «Гопачок»; Розділ 3. Удосконалення технології пирогів із заварного тіста. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій пирогів з заварного тіста та організація їх виробництва. Борошняні страви займають значне місце в харчуванні населення України, основна частина споживання борошняних страв припадає на пироги-вареники – 44 %, оладки – 4 %, на млинці – 25%, пельмені – 173 % , на равіолі – 6%, манти – 2%, та 1 % на інші види борошняних страв на рік. В розділі 2 надано загальну характеристику рестораціЇ «Гопачок» м. Чернівці яка розташована за вулиця Героїв Майдану, 38, заклад розрахований на 60 чоловік, є літній майданчик до 35 чоловік, також банкетний зал на 14 осіб. Заклад працює кожного дня з 09:00- 22:00, діє безкоштовна доставка від 700 грн. Меню ресторація «Гопачок» це сучасна українська та галицька кухня. Пироги із заварного тіста в меню ресторація «Гопачок» представлені: товченою картоплею, з білосніжним домашнім сиром, з зеленого шпинатного тіста з тушкованою капустою, з куркою та грибами, з запеченим м’ясом кролика. Технологічними проробками розроблено наступний асортимент заварних пирогів: заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та ожиною, заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та калиною, заварні пироги на основі композиційної борошняної суміші із кисломолочним сиром та чорницею.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2905
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grigirchik_181-.pdfосновний текст312.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.