Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Порушник, Юлія Петрівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-11T12:28:41Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-11T12:28:41Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з морепродуктів, Розділ 2. Дослідження технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці. У першому розділі кваліфікаційної роботи викладено теоретичні аспекти інноваційних технологій страв з морепродуктів. У другому розділі проаналізовано структуру та діяльність кафе «Креветка», що розташований по вул. Кобилянської, 49, м. Чернівці. У третьому розділі запропоновано рецептури та технології маринадів з локальної сировини (смородиново-часниковий та яблучно-хріновий) для морепродуктів у кафе «Креветка». | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Порушник Ю. П. Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») Innovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. П. Порушник ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 47 с. | uk_UK |
| dc.subject | маринади | uk_UK |
| dc.subject | marinades | uk_UK |
| dc.subject | морепродукти | uk_UK |
| dc.subject | seafood | uk_UK |
| dc.subject | інновації | uk_UK |
| dc.subject | innovations | uk_UK |
| dc.subject | маринад смородиновий | uk_UK |
| dc.subject | currant marinade | uk_UK |
| dc.subject | яблучно-хріновий | uk_UK |
| dc.subject | apple-horseradish | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Porushnyk_181+.pdf | основний текст | 507.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.