Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПорушник, Юлія Петрівна-
dc.date.accessioned2025-03-11T12:28:41Z-
dc.date.available2025-03-11T12:28:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з морепродуктів, Розділ 2. Дослідження технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці. У першому розділі кваліфікаційної роботи викладено теоретичні аспекти інноваційних технологій страв з морепродуктів. У другому розділі проаналізовано структуру та діяльність кафе «Креветка», що розташований по вул. Кобилянської, 49, м. Чернівці. У третьому розділі запропоновано рецептури та технології маринадів з локальної сировини (смородиново-часниковий та яблучно-хріновий) для морепродуктів у кафе «Креветка».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПорушник Ю. П. Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)  Innovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. П. Порушник ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 47 с.uk_UK
dc.subjectмаринадиuk_UK
dc.subjectmarinadesuk_UK
dc.subjectморепродуктиuk_UK
dc.subjectseafooduk_UK
dc.subjectінноваціїuk_UK
dc.subjectinnovationsuk_UK
dc.subjectмаринад смородиновийuk_UK
dc.subjectcurrant marinadeuk_UK
dc.subjectяблучно-хріновийuk_UK
dc.subjectapple-horseradishuk_UK
dc.titleІнноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Porushnyk_181+.pdfосновний текст507.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.