Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904| Назва: | Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») |
| Інші назви: | Innovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp") |
| Автори: | Порушник, Юлія Петрівна |
| Теми: | маринади marinades морепродукти seafood інновації innovations маринад смородиновий currant marinade яблучно-хріновий apple-horseradish |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Порушник Ю. П. Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») Innovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. П. Порушник ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 47 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з морепродуктів, Розділ 2. Дослідження технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці. У першому розділі кваліфікаційної роботи викладено теоретичні аспекти інноваційних технологій страв з морепродуктів. У другому розділі проаналізовано структуру та діяльність кафе «Креветка», що розташований по вул. Кобилянської, 49, м. Чернівці. У третьому розділі запропоновано рецептури та технології маринадів з локальної сировини (смородиново-часниковий та яблучно-хріновий) для морепродуктів у кафе «Креветка». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Porushnyk_181+.pdf | основний текст | 507.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.