Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904
Название: Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)
Другие названия: Innovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp")
Авторы: Порушник, Юлія Петрівна
Ключевые слова: маринади
marinades
морепродукти
seafood
інновації
innovations
маринад смородиновий
currant marinade
яблучно-хріновий
apple-horseradish
Дата публикации: 2025
Издатель: Порушник Ю. П. Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») Innovative technologies of marinades for seafood (on the materials of the cafe" Shrimp") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. П. Порушник ; наук. кер. О.Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 47 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з морепродуктів, Розділ 2. Дослідження технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з морепродуктів та організація їх виробництва у кафе «Креветка» м. Чернівці. У першому розділі кваліфікаційної роботи викладено теоретичні аспекти інноваційних технологій страв з морепродуктів. У другому розділі проаналізовано структуру та діяльність кафе «Креветка», що розташований по вул. Кобилянської, 49, м. Чернівці. У третьому розділі запропоновано рецептури та технології маринадів з локальної сировини (смородиново-часниковий та яблучно-хріновий) для морепродуктів у кафе «Креветка».
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2904
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Porushnuk_181.pdfосновний текст288.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.