Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2891
Назва: | Шляхи популяризації здорового харчування у закладах ресторанного господарства за форматом самообслуговування «free-floow» |
Інші назви: | Ways to Popularize Healthy Eating in Restaurant Business Establishments in the «Free-Flow» Self-Service Format |
Автори: | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana Забурмеха, Андрій Олександрович |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Незвещук-Когут Т. С. ШЛЯХИ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА ФОРМАТОМ САМООБСЛУГОВУВАННЯ «FREE-FLOOW» / Т. С. Незвещук-Когут, А. М. Забурмеха / Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 11 трав. 2023 р., м. Чернівці / ЧТЕІ. – Чернівці : Технодрук, 2023. – C. 70–73. |
Короткий огляд (реферат): | This research paper indicates the importance of popularizing healthy eating by restaurant business establishments. The main components of a balanced diet are identified and comprehensive solutions are proposed to develop a concept for the operation of freeflow restaurant establishments, which will include the independent formation of a «healthy plate» constructor by guests and the provision of a number of other related information, consulting and information services. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2891 |
Розташовується у зібраннях: | 71.33.15 Продукція ресторанного господарства (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
nezveshchuk-kohut_ways to popularize healthy eating.pdf | Основний текст | 318.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.