Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2891
Назва: Шляхи популяризації здорового харчування у закладах ресторанного господарства за форматом самообслуговування «free-floow»
Інші назви: Ways to Popularize Healthy Eating in Restaurant Business Establishments in the «Free-Flow» Self-Service Format
Автори: Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Забурмеха, Андрій Олександрович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Незвещук-Когут Т. С. ШЛЯХИ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА ФОРМАТОМ САМООБСЛУГОВУВАННЯ «FREE-FLOOW» / Т. С. Незвещук-Когут, А. М. Забурмеха / Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 11 трав. 2023 р., м. Чернівці / ЧТЕІ. – Чернівці : Технодрук, 2023. – C. 70–73.
Короткий огляд (реферат): This research paper indicates the importance of popularizing healthy eating by restaurant business establishments. The main components of a balanced diet are identified and comprehensive solutions are proposed to develop a concept for the operation of freeflow restaurant establishments, which will include the independent formation of a «healthy plate» constructor by guests and the provision of a number of other related information, consulting and information services.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2891
Розташовується у зібраннях:71.33.15 Продукція ресторанного господарства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nezveshchuk-kohut_ways to popularize healthy eating.pdfОсновний текст318.24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.