Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2890Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana | - |
| dc.contributor.author | Чорний, Богдан Сергійович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-10T19:00:53Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-10T19:00:53Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.other | УДК 658.56:338 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2890 | - |
| dc.description.abstract | У статті виявлено проблеми стратегічного управління розвитком галузі туризму на основі визначення та забезпечення стратегії якості туристичного продукту та послуг. Відзначено, що при цьому можна використати дві моделі досягнення якості, які поширені у передових країнах світу, — американськоєвропейську та японську. Обґрунтовано їх спільні риси та відмінності. Вказано на можливості та недоліки впровадження. Визначено роль персоналу туристичних підприємств у забезпеченні якості послуг та вимоги до нього. Обґрунтовано провідне значення корпоративної культури туристичних підприємств у стратегії управління якістю туристичних послуг на їх рівні та у галузі загалом. In the article the problems of strategic management of the development of the tourism industry based on the definition and strategy of quality assurance of tourism product and services. Noted that it is possible to use two models for achieving quality that are common in advanced countries of the world — the us-European and Japanese. Reasonably their similarities and differences. Indicated on the possibilities and limitations of implementation. The role of the personnel of tourism enterprises in ensuring the quality of services and the requirements for it. Justified the leading role of corporate culture tourism enterprises in the strategy of quality management of tourist services on their level and in the industry as a whole. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Незвещук-Когут Т. С. СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ТА ПРОДУКТІВ У ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ НА ЗАСАДАХ ВПРОВАДЖЕННЯ МОДЕЛЕЙ ЯКОСТІ, ПІДГОТОВКИ ПЕРСОНАЛУ ТА КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ / Т. С. Незвещук-Когут, Б. С. Чорний // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. – 2016. – № 2 (34). – С. 20–23. | uk_UK |
| dc.subject | управління | uk_UK |
| dc.subject | management | en |
| dc.subject | галузь туризму | uk_UK |
| dc.subject | tourism industry | en |
| dc.subject | туристичні підприємства | uk_UK |
| dc.subject | tourism enterprises | en |
| dc.subject | туристичний продукт | uk_UK |
| dc.subject | tourism product | en |
| dc.subject | послуги | uk_UK |
| dc.subject | services | en |
| dc.subject | моделі | uk_UK |
| dc.subject | models | en |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | en |
| dc.subject | удосконалення | uk_UK |
| dc.subject | improvement | en |
| dc.subject | персонал | uk_UK |
| dc.subject | staff | en |
| dc.subject | корпоративна культура | uk_UK |
| dc.subject | corporate culture | en |
| dc.subject | соціальна відповідальність | uk_UK |
| dc.subject | social responsibility | en |
| dc.title | Стратегії управління якістю послуг та продуктів у галузі туризму на засадах впровадження моделей якості, підготовки персоналу та корпоративної культури підприємств | uk_UK |
| dc.title.alternative | The Strategy of Quality Management of Products and Services in the Field of Tourism Through the Implementation of Quality Models, Staff Training and Corporate Culture of the Enterprises | en |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | 71.37.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування туризму | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| nezveshchuk-kohut_the strategy of quality management.pdf | Основний текст | 102.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.