Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лошенюк, Ірина Романівна | - |
dc.contributor.author | Кірілеско, Олексій Леонтійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-17T12:36:02Z | - |
dc.date.available | 2021-08-17T12:36:02Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288 | - |
dc.description.abstract | Викладено основи технлогії харчових виробництв, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності Подані характеристики сировини, асортиментихарчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Приведені розрахунки норм витрат, сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і конкретних завдань. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв: навчально-методичний посібник. - Чернівці ЧТЕІ "КНТЕУ", 2009. - 363 с. | uk_UK |
dc.title | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Appears in Collections: | 65 Харчова промисловість (підручники / посібники) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2009 Технологія управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв.pdf | Основний текст | 90.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.