Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛошенюк, Ірина Романівна-
dc.contributor.authorКірілеско, Олексій Леонтійович-
dc.date.accessioned2021-08-17T12:36:02Z-
dc.date.available2021-08-17T12:36:02Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288-
dc.description.abstractВикладено основи технлогії харчових виробництв, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності Подані характеристики сировини, асортиментихарчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Приведені розрахунки норм витрат, сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і конкретних завдань.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТехнологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв: навчально-методичний посібник. - Чернівці ЧТЕІ "КНТЕУ", 2009. - 363 с.uk_UK
dc.titleТехнологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництвuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:65 Харчова промисловість (підручники / посібники)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2009 Технологія управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв.pdfОсновний текст90.92 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.