Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Назва: Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв
Автори: Лошенюк, Ірина Романівна
Кірілеско, Олексій Леонтійович
Дата публікації: 2009
Видавництво: Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв: навчально-методичний посібник. - Чернівці ЧТЕІ "КНТЕУ", 2009. - 363 с.
Короткий огляд (реферат): Викладено основи технлогії харчових виробництв, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності Подані характеристики сировини, асортиментихарчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Приведені розрахунки норм витрат, сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і конкретних завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Розташовується у зібраннях:65 Харчова промисловість (підручники / посібники)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2009 Технологія управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв.pdfОсновний текст90.92 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.