Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Название: Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв
Авторы: Лошенюк, Ірина Романівна
Кірілеско, Олексій Леонтійович
Дата публикации: 2009
Издатель: Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв: навчально-методичний посібник. - Чернівці ЧТЕІ "КНТЕУ", 2009. - 363 с.
Аннотация: Викладено основи технлогії харчових виробництв, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності Подані характеристики сировини, асортиментихарчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Приведені розрахунки норм витрат, сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і конкретних завдань.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Располагается в коллекциях:65 Харчова промисловість (підручники / посібники)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2009 Технологія управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв.pdfОсновний текст90.92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.