Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Название: | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв |
Авторы: | Лошенюк, Ірина Романівна Кірілеско, Олексій Леонтійович |
Дата публикации: | 2009 |
Издатель: | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв: навчально-методичний посібник. - Чернівці ЧТЕІ "КНТЕУ", 2009. - 363 с. |
Аннотация: | Викладено основи технлогії харчових виробництв, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності Подані характеристики сировини, асортиментихарчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Приведені розрахунки норм витрат, сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і конкретних завдань. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288 |
Располагается в коллекциях: | 65 Харчова промисловість (підручники / посібники) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2009 Технологія управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв.pdf | Основний текст | 90.92 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.