Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, Ганна Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-03-10T14:52:28Z-
dc.date.available2025-03-10T14:52:28Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано літeратурні джeрeла, які дoзвoлили навести сутність та особливості організації системи кейтерингу ресторанів, як нового напрямку ресторанного бізнесу в Україні. Систематизовано види кейтерингу, обґрунтовано їх класифікаційні ознаки, розкрито їх особливості. Досліджено та обґрунтовано основні критерії ефективного кейтерингу, для якого важливим є наявність позитивних відгуків. На основі проведених досліджень надана характеристика ресторану «Ganok», його конкурентного середовища. Ресторан «Ganok» спеціалізується на сучасній європейській кухнях і є конкурентоспроможним, адже в ареалі діяльності закладу немає закладів аналогічного спрямування. Проаналізовано послуги, які надає заклад, зокрема більш детально наведено аналіз кейтерингового обслуговування на якому спеціалізується ресторан. З метою підвищення якості своєї продукції, урізноманітнення послуг та зацікавленості клієнтів визначено шляхи щодо підвищення організації системи кейтерингу в ресторані «Ganok». Вважаємо, що введення прогресивних технологій, нових видів та форм кейтерингового обслуговування в ресторані «Ganok» сприятиме наближенню послуги до споживача, дозволить збільшити швидкість обслуговування, підвищити інтерес до наданих послуг, залученню нових споживачів і збільшенню прибутку ресторану.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherШевчук Г. О. Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok»  Organization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurant : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельноресторанна справа», ОП «Готельноресторанна справа» / Г. О. Шевчук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 44 с.uk_UK
dc.subjectкейтерингuk_UK
dc.subjectcateringuk_UK
dc.subjectобслуговуванняuk_UK
dc.subjectserviceuk_UK
dc.subjectфуршетuk_UK
dc.subjectbuffetuk_UK
dc.subjectбенкетuk_UK
dc.subjectfeastuk_UK
dc.subjectоптимізаціяuk_UK
dc.subjectoptimizationuk_UK
dc.subjectспоживачuk_UK
dc.subjectconsumeruk_UK
dc.titleОрганізація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok»uk_UK
dc.title.alternativeOrganization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurantuk_UK
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Schevchuk_241+.pdfосновний текст1.29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.