Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шевчук, Ганна Олександрівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-10T14:52:28Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-10T14:52:28Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886 | - |
| dc.description.abstract | У роботі проаналізовано літeратурні джeрeла, які дoзвoлили навести сутність та особливості організації системи кейтерингу ресторанів, як нового напрямку ресторанного бізнесу в Україні. Систематизовано види кейтерингу, обґрунтовано їх класифікаційні ознаки, розкрито їх особливості. Досліджено та обґрунтовано основні критерії ефективного кейтерингу, для якого важливим є наявність позитивних відгуків. На основі проведених досліджень надана характеристика ресторану «Ganok», його конкурентного середовища. Ресторан «Ganok» спеціалізується на сучасній європейській кухнях і є конкурентоспроможним, адже в ареалі діяльності закладу немає закладів аналогічного спрямування. Проаналізовано послуги, які надає заклад, зокрема більш детально наведено аналіз кейтерингового обслуговування на якому спеціалізується ресторан. З метою підвищення якості своєї продукції, урізноманітнення послуг та зацікавленості клієнтів визначено шляхи щодо підвищення організації системи кейтерингу в ресторані «Ganok». Вважаємо, що введення прогресивних технологій, нових видів та форм кейтерингового обслуговування в ресторані «Ganok» сприятиме наближенню послуги до споживача, дозволить збільшити швидкість обслуговування, підвищити інтерес до наданих послуг, залученню нових споживачів і збільшенню прибутку ресторану. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Шевчук Г. О. Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok» Organization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurant : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельноресторанна справа», ОП «Готельноресторанна справа» / Г. О. Шевчук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 44 с. | uk_UK |
| dc.subject | кейтеринг | uk_UK |
| dc.subject | catering | uk_UK |
| dc.subject | обслуговування | uk_UK |
| dc.subject | service | uk_UK |
| dc.subject | фуршет | uk_UK |
| dc.subject | buffet | uk_UK |
| dc.subject | бенкет | uk_UK |
| dc.subject | feast | uk_UK |
| dc.subject | оптимізація | uk_UK |
| dc.subject | optimization | uk_UK |
| dc.subject | споживач | uk_UK |
| dc.subject | consumer | uk_UK |
| dc.title | Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok» | uk_UK |
| dc.title.alternative | Organization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurant | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Schevchuk_241+.pdf | основний текст | 1.29 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.