Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886| Title: | Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok» |
| Other Titles: | Organization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurant |
| Authors: | Шевчук, Ганна Олександрівна |
| Keywords: | кейтеринг catering обслуговування service фуршет buffet бенкет feast оптимізація optimization споживач consumer |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Шевчук Г. О. Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok» Organization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurant : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельноресторанна справа», ОП «Готельноресторанна справа» / Г. О. Шевчук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 44 с. |
| Abstract: | У роботі проаналізовано літeратурні джeрeла, які дoзвoлили навести сутність та особливості організації системи кейтерингу ресторанів, як нового напрямку ресторанного бізнесу в Україні. Систематизовано види кейтерингу, обґрунтовано їх класифікаційні ознаки, розкрито їх особливості. Досліджено та обґрунтовано основні критерії ефективного кейтерингу, для якого важливим є наявність позитивних відгуків. На основі проведених досліджень надана характеристика ресторану «Ganok», його конкурентного середовища. Ресторан «Ganok» спеціалізується на сучасній європейській кухнях і є конкурентоспроможним, адже в ареалі діяльності закладу немає закладів аналогічного спрямування. Проаналізовано послуги, які надає заклад, зокрема більш детально наведено аналіз кейтерингового обслуговування на якому спеціалізується ресторан. З метою підвищення якості своєї продукції, урізноманітнення послуг та зацікавленості клієнтів визначено шляхи щодо підвищення організації системи кейтерингу в ресторані «Ganok». Вважаємо, що введення прогресивних технологій, нових видів та форм кейтерингового обслуговування в ресторані «Ganok» сприятиме наближенню послуги до споживача, дозволить збільшити швидкість обслуговування, підвищити інтерес до наданих послуг, залученню нових споживачів і збільшенню прибутку ресторану. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886 |
| Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Schevchuk_241+.pdf | основний текст | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.