Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886
Название: Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok»
Другие названия: Organization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurant
Авторы: Шевчук, Ганна Олександрівна
Ключевые слова: кейтеринг
catering
обслуговування
service
фуршет
buffet
бенкет
feast
оптимізація
optimization
споживач
consumer
Дата публикации: 2025
Издатель: Шевчук Г. О. Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok»  Organization of a catering system based on the materials of the Ganok restaurant : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельноресторанна справа», ОП «Готельноресторанна справа» / Г. О. Шевчук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 44 с.
Аннотация: У роботі проаналізовано літeратурні джeрeла, які дoзвoлили навести сутність та особливості організації системи кейтерингу ресторанів, як нового напрямку ресторанного бізнесу в Україні. Систематизовано види кейтерингу, обґрунтовано їх класифікаційні ознаки, розкрито їх особливості. Досліджено та обґрунтовано основні критерії ефективного кейтерингу, для якого важливим є наявність позитивних відгуків. На основі проведених досліджень надана характеристика ресторану «Ganok», його конкурентного середовища. Ресторан «Ganok» спеціалізується на сучасній європейській кухнях і є конкурентоспроможним, адже в ареалі діяльності закладу немає закладів аналогічного спрямування. Проаналізовано послуги, які надає заклад, зокрема більш детально наведено аналіз кейтерингового обслуговування на якому спеціалізується ресторан. З метою підвищення якості своєї продукції, урізноманітнення послуг та зацікавленості клієнтів визначено шляхи щодо підвищення організації системи кейтерингу в ресторані «Ganok». Вважаємо, що введення прогресивних технологій, нових видів та форм кейтерингового обслуговування в ресторані «Ganok» сприятиме наближенню послуги до споживача, дозволить збільшити швидкість обслуговування, підвищити інтерес до наданих послуг, залученню нових споживачів і збільшенню прибутку ресторану.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2886
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Schevchuk_241.pdf327.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.