Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Title: Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв
Authors: Лошенюк, Ірина Романівна
Кірілеско, Олексій Леонтійович
Issue Date: 2009
Publisher: Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв: навчально-методичний посібник. - Чернівці ЧТЕІ "КНТЕУ", 2009. - 363 с.
Abstract: Викладено основи технлогії харчових виробництв, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності Подані характеристики сировини, асортиментихарчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Приведені розрахунки норм витрат, сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і конкретних завдань.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Appears in Collections:65 Харчова промисловість (підручники / посібники)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.