Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288
Title: | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв |
Authors: | Лошенюк, Ірина Романівна Кірілеско, Олексій Леонтійович |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв: навчально-методичний посібник. - Чернівці ЧТЕІ "КНТЕУ", 2009. - 363 с. |
Abstract: | Викладено основи технлогії харчових виробництв, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності Подані характеристики сировини, асортиментихарчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Приведені розрахунки норм витрат, сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і конкретних завдань. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/288 |
Appears in Collections: | 65 Харчова промисловість (підручники / посібники) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2009 Технологія управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв.pdf | Основний текст | 90.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.