Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2849
Назва: Перспективні технології печива для підтримки роботи ресторанного бізнесу в умовах військового стану
Інші назви: Prospective Technologies of Biscuits Aimed to Support Restaurant Business in Military Conditions
Автори: Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Дата публікації: 2022
Видавництво: Брикова Т. ПЕРСПЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ДЛЯ ПІДТРИМКИ РОБОТИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ / Т. Брикова, Т. Незвещук-Когут // Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 5 трав. 2022 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2022. – С. 191–194.
Короткий огляд (реферат): Today, in military conditions, it is important to provide the population of our country with healthy nutrition. It can be achieved by the use of technologies of simple, nutritious and useful culinary products that do not require special storage and transportation and made from available raw materials. Such products are flour confectionery, particularly cookies. Technologies of butter cookies with the addition of processed local inexpensive raw materials such as pumpkin and carrot puree, grape seed powder, which allow to obtain products enriched with polyphenolic compounds, dietary fiber, micro- and macronutrients, vitamins, are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2849
Розташовується у зібраннях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nezveshchuk-kohut_prospective technologies.pdfОсновний текст3.61 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.