Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2849
Title: Перспективні технології печива для підтримки роботи ресторанного бізнесу в умовах військового стану
Other Titles: Prospective Technologies of Biscuits Aimed to Support Restaurant Business in Military Conditions
Authors: Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Issue Date: 2022
Publisher: Брикова Т. ПЕРСПЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ДЛЯ ПІДТРИМКИ РОБОТИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ / Т. Брикова, Т. Незвещук-Когут // Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 5 трав. 2022 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2022. – С. 191–194.
Abstract: Today, in military conditions, it is important to provide the population of our country with healthy nutrition. It can be achieved by the use of technologies of simple, nutritious and useful culinary products that do not require special storage and transportation and made from available raw materials. Such products are flour confectionery, particularly cookies. Technologies of butter cookies with the addition of processed local inexpensive raw materials such as pumpkin and carrot puree, grape seed powder, which allow to obtain products enriched with polyphenolic compounds, dietary fiber, micro- and macronutrients, vitamins, are considered.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2849
Appears in Collections:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nezveshchuk-kohut_prospective technologies.pdfОсновний текст3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.