Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2848
Назва: Особливості реалізації стартап-проєктів у ресторанному бізнесі
Інші назви: Features of Implementation of Startup Projects in the Restaurant Business
Автори: Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Дата публікації: 2022
Видавництво: Незвещук-Когут Т. ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ СТАРТАП-ПРОЄКТІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ / Т. Незвещук-Когут // Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 5 трав. 2022 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2022. – С. 207–211.
Короткий огляд (реферат): The study identified a number of features of the implementation of startup projects in the restaurant business. This is the application of innovations in production and non-production technologies. The author highlights a number of shortcomings and problematic issues that are most characteristic of startup projects implemented in Ukraine. Due to the fact that the restaurant business is in a state of constant improvement, increased competitiveness, direct dependence on the consumer and his preferences, as well as staff, restaurants are in a state of constant search for new innovative ideas. This search activates the creation of various innovative projects that are implemented, including through a startup.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2848
Розташовується у зібраннях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nezveshchuk-kohut_features of implementation.pdfОсновний текст3.61 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.