Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2848
Title: | Особливості реалізації стартап-проєктів у ресторанному бізнесі |
Other Titles: | Features of Implementation of Startup Projects in the Restaurant Business |
Authors: | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Незвещук-Когут Т. ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ СТАРТАП-ПРОЄКТІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ / Т. Незвещук-Когут // Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 5 трав. 2022 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2022. – С. 207–211. |
Abstract: | The study identified a number of features of the implementation of startup projects in the restaurant business. This is the application of innovations in production and non-production technologies. The author highlights a number of shortcomings and problematic issues that are most characteristic of startup projects implemented in Ukraine. Due to the fact that the restaurant business is in a state of constant improvement, increased competitiveness, direct dependence on the consumer and his preferences, as well as staff, restaurants are in a state of constant search for new innovative ideas. This search activates the creation of various innovative projects that are implemented, including through a startup. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2848 |
Appears in Collections: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nezveshchuk-kohut_features of implementation.pdf | Основний текст | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.