Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2847
Назва: Аналіз та стратегії мінімізації ризиків у ресторанному бізнесі в умовах воєнного стану
Інші назви: Analysis and Strategies of Risks Minimization in the Restaurant Business Under the Conditions of the Marital State
Автори: Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Дата публікації: 2024
Видавництво: Незвещук-Когут Т. АНАЛІЗ ТА СТРАТЕГІЇ МІНІМІЗАЦІЇ РИЗИКІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ / Т. Незвещук-Когут // Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 339–345. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf.
Короткий огляд (реферат): In the study, it was determined that the restaurant business is a business whose activity is influenced by many factors. The author gave a definition of such concepts as threats, dangers and risk, according to which the definition of the concept of risk was formed as an activity of the management of the enterprise in the direction of taking into account all dangers and threats. The author also gives a classification of risks, as well as specified strategies for minimizing risks in the operation of restaurant business establishments.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2847
Розташовується у зібраннях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nezveshchuk-kohut_analysis and strategies.pdfОсновний текст7.15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.