Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2847
Название: | Аналіз та стратегії мінімізації ризиків у ресторанному бізнесі в умовах воєнного стану |
Другие названия: | Analysis and Strategies of Risks Minimization in the Restaurant Business Under the Conditions of the Marital State |
Авторы: | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Незвещук-Когут Т. АНАЛІЗ ТА СТРАТЕГІЇ МІНІМІЗАЦІЇ РИЗИКІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ / Т. Незвещук-Когут // Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 339–345. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf. |
Аннотация: | In the study, it was determined that the restaurant business is a business whose activity is influenced by many factors. The author gave a definition of such concepts as threats, dangers and risk, according to which the definition of the concept of risk was formed as an activity of the management of the enterprise in the direction of taking into account all dangers and threats. The author also gives a classification of risks, as well as specified strategies for minimizing risks in the operation of restaurant business establishments. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2847 |
Располагается в коллекциях: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
nezveshchuk-kohut_analysis and strategies.pdf | Основний текст | 7.15 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.