Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2847
Title: Аналіз та стратегії мінімізації ризиків у ресторанному бізнесі в умовах воєнного стану
Other Titles: Analysis and Strategies of Risks Minimization in the Restaurant Business Under the Conditions of the Marital State
Authors: Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Issue Date: 2024
Publisher: Незвещук-Когут Т. АНАЛІЗ ТА СТРАТЕГІЇ МІНІМІЗАЦІЇ РИЗИКІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ / Т. Незвещук-Когут // Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 339–345. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf.
Abstract: In the study, it was determined that the restaurant business is a business whose activity is influenced by many factors. The author gave a definition of such concepts as threats, dangers and risk, according to which the definition of the concept of risk was formed as an activity of the management of the enterprise in the direction of taking into account all dangers and threats. The author also gives a classification of risks, as well as specified strategies for minimizing risks in the operation of restaurant business establishments.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2847
Appears in Collections:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nezveshchuk-kohut_analysis and strategies.pdfОсновний текст7.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.