Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana-
dc.date.accessioned2025-03-07T19:17:41Z-
dc.date.available2025-03-07T19:17:41Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherУДК 338.486-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2846-
dc.description.abstractIn the abstracts modern tendencies of the organization of work of establishments of restaurant economy in the conditions of quarantine restrictions are investigated. In particular, trends in the development and relevance of the service of delivery of ready meals to consumers have been identified. The most popular ways of the organization of delivery are investigated, including through delivery services, the company agglomerates, own delivery of establishment of restaurant economy. The results of a survey of restaurant establishments on the peculiarities of ordering ready meals and drinks are presented. The further need to develop the service of delivery organization taking into account the consumer habit of the consumer is revealed.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherНезвещук-Когут Т. С. СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ М. ЧЕРНІВЦІ) / Т. С. Незвещук-Когут // Трансформація податкової та обліково-аналітичної систем в контексті сучасних кризових явищ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернівці / ЧТЕІ КНТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2021. – С. 325–328. – URL: http://www.chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_20_05_2021.pdfuk_UK
dc.titleСучасні тенденції в організації роботи закладів ресторанного господарства (на прикладі м. Чернівці)uk_UK
dc.title.alternativeModern Trends in the Organization of Restaurant Business Establishments (on the Example of Chernivtsi)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nezveshchuk-kohut_modern trends.pdfОсновний текст1.74 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.