Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2846
Название: | Сучасні тенденції в організації роботи закладів ресторанного господарства (на прикладі м. Чернівці) |
Другие названия: | Modern Trends in the Organization of Restaurant Business Establishments (on the Example of Chernivtsi) |
Авторы: | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Незвещук-Когут Т. С. СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ М. ЧЕРНІВЦІ) / Т. С. Незвещук-Когут // Трансформація податкової та обліково-аналітичної систем в контексті сучасних кризових явищ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернівці / ЧТЕІ КНТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2021. – С. 325–328. – URL: http://www.chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_20_05_2021.pdf |
Аннотация: | In the abstracts modern tendencies of the organization of work of establishments of restaurant economy in the conditions of quarantine restrictions are investigated. In particular, trends in the development and relevance of the service of delivery of ready meals to consumers have been identified. The most popular ways of the organization of delivery are investigated, including through delivery services, the company agglomerates, own delivery of establishment of restaurant economy. The results of a survey of restaurant establishments on the peculiarities of ordering ready meals and drinks are presented. The further need to develop the service of delivery organization taking into account the consumer habit of the consumer is revealed. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2846 |
Располагается в коллекциях: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
nezveshchuk-kohut_modern trends.pdf | Основний текст | 1.74 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.