Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2811
Назва: Проблеми формування корпоративної культури обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі
Інші назви: Problems of Forming the Corporate Service Culture in the Hotel and Restaurant Business
Автори: Ореховський, Вадим Олегович / Orehowskyi, Vadym
Дата публікації: 2023
Видавництво: Ореховський В. О. ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ / В. О. Ореховський // Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 11 трав. 2023 р., м. Чернівці / ЧТЕІ. – Чернівці : Технодрук, 2023. – С. 261–265.
Короткий огляд (реферат): The problem of forming a corporate culture of service in the hotel and restaurant business in the conditions of European integration is considered. The author emphasizes that an important factor in the successful functioning and development of any organization is its progressive corporate culture, which contains only its own unique values. The main difficulties in the formation of a favorable microclimate among employees are analyzed, and ways to overcome them are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2811
Розташовується у зібраннях:13 Культура (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orehovskiy_problem.pdf327.02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.