Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2811| Title: | Проблеми формування корпоративної культури обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі |
| Other Titles: | Problems of Forming the Corporate Service Culture in the Hotel and Restaurant Business |
| Authors: | Ореховський, Вадим Олегович / Orehowskyi, Vadym |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Ореховський В. О. ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ / В. О. Ореховський // Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 11 трав. 2023 р., м. Чернівці / ЧТЕІ. – Чернівці : Технодрук, 2023. – С. 261–265. |
| Abstract: | The problem of forming a corporate culture of service in the hotel and restaurant business in the conditions of European integration is considered. The author emphasizes that an important factor in the successful functioning and development of any organization is its progressive corporate culture, which contains only its own unique values. The main difficulties in the formation of a favorable microclimate among employees are analyzed, and ways to overcome them are determined. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2811 |
| Appears in Collections: | 13 Культура (тези) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Orehovskiy_problem.pdf | 327.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.