Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorПересічний, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorПересічна, Світлана Михайлівна-
dc.contributor.authorСвідло, Карина Володимирівна-
dc.contributor.authorГрищенко, І. М.-
dc.contributor.authorТюрікова, І.С.-
dc.contributor.authorАнтоненко, Артем Васильович-
dc.contributor.authorПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina-
dc.contributor.authorСобко, Анна Борисівна-
dc.contributor.authorСушич, М. І.-
dc.contributor.authorДовга, О. О.-
dc.contributor.authorЛіфіренко, О. С.-
dc.date.accessioned2025-03-04T19:39:28Z-
dc.date.available2025-03-04T19:39:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn966-629-344-7-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797-
dc.description.abstractУ монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: МОНОГРАФІЯ : монографія / О. І. Черевко (розділи 5), М. І. Пересічний (розділи 5, 6), С. М. Пересічна (розділи 5, 6), К. В. Свідло (розділи 5, 6), І. М. Грищенко (розділи 5, 6), І.С. Тюрікова (розділи 5, 6), А. В. Антоненко (розділ 6), І. А. Магалецька (розділи 5, 6), К. В. Паламарек (розділ 6), А. Б. Собко (розділи 5, 6), М. І. Сушич (розділ 6), О.О. Довга (розділ 6), О. С. Ліфіренко (розділ 6) / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. – у 2-х ч., ч. 2. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – 592 с.uk_UK
dc.subjectновітні ресторанні технологіїuk_UK
dc.subjectхарчова продукціяuk_UK
dc.subjectпродукція функціонального призначенняuk_UK
dc.subjectхарчуванняuk_UK
dc.subjectнаселення Україниuk_UK
dc.titleІнноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. Ч.2uk_UK
dc.typeBookuk_UK
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Palamarek_mono_t2.pdfосновний текст5.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.