Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
| dc.contributor.author | Пересічний, Михайло Іванович | - |
| dc.contributor.author | Пересічна, Світлана Михайлівна | - |
| dc.contributor.author | Свідло, Карина Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Грищенко, І. М. | - |
| dc.contributor.author | Тюрікова, І.С. | - |
| dc.contributor.author | Антоненко, Артем Васильович | - |
| dc.contributor.author | Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina | - |
| dc.contributor.author | Собко, Анна Борисівна | - |
| dc.contributor.author | Сушич, М. І. | - |
| dc.contributor.author | Довга, О. О. | - |
| dc.contributor.author | Ліфіренко, О. С. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-04T19:39:28Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-04T19:39:28Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.issn | 966-629-344-7 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797 | - |
| dc.description.abstract | У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: МОНОГРАФІЯ : монографія / О. І. Черевко (розділи 5), М. І. Пересічний (розділи 5, 6), С. М. Пересічна (розділи 5, 6), К. В. Свідло (розділи 5, 6), І. М. Грищенко (розділи 5, 6), І.С. Тюрікова (розділи 5, 6), А. В. Антоненко (розділ 6), І. А. Магалецька (розділи 5, 6), К. В. Паламарек (розділ 6), А. Б. Собко (розділи 5, 6), М. І. Сушич (розділ 6), О.О. Довга (розділ 6), О. С. Ліфіренко (розділ 6) / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. – у 2-х ч., ч. 2. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – 592 с. | uk_UK |
| dc.subject | новітні ресторанні технології | uk_UK |
| dc.subject | харчова продукція | uk_UK |
| dc.subject | продукція функціонального призначення | uk_UK |
| dc.subject | харчування | uk_UK |
| dc.subject | населення України | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. Ч.2 | uk_UK |
| dc.type | Book | uk_UK |
| Appears in Collections: | Монографії | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Palamarek_mono_t2.pdf | основний текст | 5.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.