Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797| Назва: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. Ч.2 |
| Автори: | Черевко, Олександр Іванович Пересічний, Михайло Іванович Пересічна, Світлана Михайлівна Свідло, Карина Володимирівна Грищенко, І. М. Тюрікова, І.С. Антоненко, Артем Васильович Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina Собко, Анна Борисівна Сушич, М. І. Довга, О. О. Ліфіренко, О. С. |
| Теми: | новітні ресторанні технології харчова продукція продукція функціонального призначення харчування населення України |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: МОНОГРАФІЯ : монографія / О. І. Черевко (розділи 5), М. І. Пересічний (розділи 5, 6), С. М. Пересічна (розділи 5, 6), К. В. Свідло (розділи 5, 6), І. М. Грищенко (розділи 5, 6), І.С. Тюрікова (розділи 5, 6), А. В. Антоненко (розділ 6), І. А. Магалецька (розділи 5, 6), К. В. Паламарек (розділ 6), А. Б. Собко (розділи 5, 6), М. І. Сушич (розділ 6), О.О. Довга (розділ 6), О. С. Ліфіренко (розділ 6) / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. – у 2-х ч., ч. 2. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – 592 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797 |
| ISSN: | 966-629-344-7 |
| Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Palamarek_mono_t2.pdf | основний текст | 5.42 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.