Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797| Название: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. Ч.2 |
| Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Пересічний, Михайло Іванович Пересічна, Світлана Михайлівна Свідло, Карина Володимирівна Грищенко, І. М. Тюрікова, І.С. Антоненко, Артем Васильович Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina Собко, Анна Борисівна Сушич, М. І. Довга, О. О. Ліфіренко, О. С. |
| Ключевые слова: | новітні ресторанні технології харчова продукція продукція функціонального призначення харчування населення України |
| Дата публикации: | 2017 |
| Издатель: | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: МОНОГРАФІЯ : монографія / О. І. Черевко (розділи 5), М. І. Пересічний (розділи 5, 6), С. М. Пересічна (розділи 5, 6), К. В. Свідло (розділи 5, 6), І. М. Грищенко (розділи 5, 6), І.С. Тюрікова (розділи 5, 6), А. В. Антоненко (розділ 6), І. А. Магалецька (розділи 5, 6), К. В. Паламарек (розділ 6), А. Б. Собко (розділи 5, 6), М. І. Сушич (розділ 6), О.О. Довга (розділ 6), О. С. Ліфіренко (розділ 6) / за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного. – у 2-х ч., ч. 2. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків : Харківський. держ. унів. харчув. і торгівлі, 2017. – 592 с. |
| Аннотация: | У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2797 |
| ISSN: | 966-629-344-7 |
| Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Palamarek_mono_t2.pdf | основний текст | 5.42 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.