Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2796Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-04T19:25:56Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-04T19:25:56Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.other | УДК 664.849 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2796 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Паламарек К. В. НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПАНКЕЙКІВ З АМАРАНТОВИМ БОРОШНОМ ТА ПОРОШКОМ ОБЛІПИХИ / К. В. Паламарек // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Прага, 10 листоп. 2023, м. Прага (Чехія) / ДНЕТ ім. М. Туган-Барановського. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. – С. 73–74. – URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2818/1/zbirnyk_materialiv_khd_2023.pdf. | uk_UK |
| dc.title | Новітні технології панкейків з амарантовим борошном та порошком обліпихи | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Palamarek_novitny.pdf | основний текст | 411.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.