Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2796
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina-
dc.date.accessioned2025-03-04T19:25:56Z-
dc.date.available2025-03-04T19:25:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherУДК 664.849-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2796-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПаламарек К. В. НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПАНКЕЙКІВ З АМАРАНТОВИМ БОРОШНОМ ТА ПОРОШКОМ ОБЛІПИХИ / К. В. Паламарек // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Прага, 10 листоп. 2023, м. Прага (Чехія) / ДНЕТ ім. М. Туган-Барановського. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. – С. 73–74. – URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2818/1/zbirnyk_materialiv_khd_2023.pdf.uk_UK
dc.titleНовітні технології панкейків з амарантовим борошном та порошком обліпихиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Palamarek_novitny.pdfосновний текст411.54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.