Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2749| Назва: | Професійна підготовка фахівців для індустрії туризму та гостинності |
| Інші назви: | Professional Training for the Tourism and Hospitality Industry |
| Автори: | Ореховський, Вадим Олегович / Orehowskyi, Vadym |
| Теми: | туризм tourism індустрія туризму та гостинності tourism and hospitality industry підготовка фахівців training |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Ореховський В. О. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ДЛЯ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ. Modern Tourism: Global Challenges and Civilizing Values / В. О. Ореховський ; Ed.: V. Tsypko, M. Wierzbik-Strońska : Monograph. – Katowice : Publishing House of University of Technology, 2022. – Р. 71–89. |
| Бібліографічний опис: | УДК 378.147:640.41 |
| Короткий огляд (реферат): | The article examines the role of individual components in the formation of corporate culture in the tourism and hotel and restaurant business. The essence of the main components of the corporate culture of the hospitality organization is considered. The main aspects of the formation of corporate culture are revealed. The corresponding algorithm of formation of corporate culture of specialists of the tourism and hospitality industry is singled out. The main trends of corporate culture as a tool for economic development and investment attractiveness of tourism and hotel and restaurant business are identified. Considerable attention is paid to the need to take into account the impact of staff motivation on the formation of corporate culture of tourism and hospitality professionals. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2749 |
| ISBN: | 978-83-963977-5-1 |
| Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| orehovskoy_mono22.pdf | основний текст | 1.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.