Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2723
Назва: | Конвергенція національного стандарту на готельно-ресторанні послуги з міжнародним |
Інші назви: | Convergence national standard at the hotel restaurant services with international |
Автори: | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha Мамчий, Камілла Олександрівна |
Теми: | конвергенція національний стандарт готельно-ресторанні послуги convergence national standard hotel and restaurant services |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Романовська О. Л. Конвергенція національного стандарту на готельно-ресторанні послуги з міжнародним / О. Л. Романовська, К. О. Мамчий // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез V Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 жовт. 2024 р., м. Львів / ЛДУФК ім. І. Боберського. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2024. – 316–318. |
Короткий огляд (реферат): | Порівняння стандартів ДСТУ та ISO у сфері готельно-ресторанних послуг демонструє як схожість, так і відмінності у підходах до забезпечення якості обслуговування. ДСТУ фокусуються на конкретних вимогах, адаптованих до національних умов, включаючи критерії якості, гігієни та організації обслуговування. Натомість, ISO пропонує системний підхід, акцентуючи увагу на управлінській якості, оцінці ризиків та безперервному вдосконаленні процесів. Впровадження всіх стандартів у готельно-ресторанному бізнесі може істотно підвищити якість послуг, безпеку харчування та задоволеність клієнтів, що є критично високим для конкурентоспроможності на міжнародному рівні. A comparison of DSTU and ISO standards in the field of hotel and restaurant services demonstrates both similarities and differences in approaches to ensuring service quality. DSTU focuses on specific requirements adapted to national conditions, including criteria for quality, hygiene and service organization. In contrast, ISO offers a systemic approach, emphasizing management quality, risk assessment and continuous process improvement. The implementation of all standards in the hotel and restaurant business can significantly improve the quality of services, food safety and customer satisfaction, which is critically high for competitiveness at the international level. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2723 |
Розташовується у зібраннях: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК_СТРІГ_2024_removed_removed.pdf | основний текст | 1.78 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.