Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2721
Назва: Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стану
Інші назви: Gastronomic tourism in Ukraine under the conditions of marital state
Автори: Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
Теми: туризм
традиції
тури
tourism
traditions
tours
Дата публікації: 2024
Видавництво: Кравченко М. Ф. Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стану / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики», 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 326–329. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf.
Короткий огляд (реферат): Організація гастрономічних фестивалів та смакових турів може стати способом підтримки місцевих господарств та ресторанів, а також залучення туристів, які цікавляться місцевою кухнею. Організація гастрономічних заходів, які сприяють обміну кулінарними традиціями між різними культурами, може сприяти залагодженню міжетнічних та міжнаціональних відносин. Organizing food festivals and tasting tours can be a way to support local businesses and restaurants, as well as attract tourists interested in local cuisine. Organizing food events that promote the exchange of culinary traditions between different cultures can help improve interethnic and interethnic relations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2721
Розташовується у зібраннях:71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_24_05_2024 (1)_removed.pdfосновний текст7.15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.