Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2721
Название: Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стану
Другие названия: Gastronomic tourism in Ukraine under the conditions of marital state
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
Ключевые слова: туризм
традиції
тури
tourism
traditions
tours
Дата публикации: 2024
Издатель: Кравченко М. Ф. Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стану / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики», 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 326–329. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf.
Аннотация: Організація гастрономічних фестивалів та смакових турів може стати способом підтримки місцевих господарств та ресторанів, а також залучення туристів, які цікавляться місцевою кухнею. Організація гастрономічних заходів, які сприяють обміну кулінарними традиціями між різними культурами, може сприяти залагодженню міжетнічних та міжнаціональних відносин. Organizing food festivals and tasting tours can be a way to support local businesses and restaurants, as well as attract tourists interested in local cuisine. Organizing food events that promote the exchange of culinary traditions between different cultures can help improve interethnic and interethnic relations.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2721
Располагается в коллекциях:71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_24_05_2024 (1)_removed.pdfосновний текст7.15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.