Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2721
Title: Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стану
Other Titles: Gastronomic tourism in Ukraine under the conditions of marital state
Authors: Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
Keywords: туризм
традиції
тури
tourism
traditions
tours
Issue Date: 2024
Publisher: Кравченко М. Ф. Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стану / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики», 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 326–329. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf.
Abstract: Організація гастрономічних фестивалів та смакових турів може стати способом підтримки місцевих господарств та ресторанів, а також залучення туристів, які цікавляться місцевою кухнею. Організація гастрономічних заходів, які сприяють обміну кулінарними традиціями між різними культурами, може сприяти залагодженню міжетнічних та міжнаціональних відносин. Organizing food festivals and tasting tours can be a way to support local businesses and restaurants, as well as attract tourists interested in local cuisine. Organizing food events that promote the exchange of culinary traditions between different cultures can help improve interethnic and interethnic relations.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2721
Appears in Collections:71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_24_05_2024 (1)_removed.pdfосновний текст7.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.