Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2693
Название: | Використання штучного інтелекту у готельно-ресторанному бізнесі: від автоматизації процесів до персоналізованого обслуговування |
Другие названия: | The Use of Artificial Intelligence in the Hotel and Restaurant Business: from Process Automation to Personalized Service |
Авторы: | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana |
Ключевые слова: | штучний інтелект AI готельно-ресторанний бізнес hotel and restaurant business |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Брикова Т. М. ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: від автоматизації процесів до персоналізованого обслуговування / Т. М. Брикова // Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 318–322. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf. |
Аннотация: | The hotel and restaurant business is one of the most progressive, as the main goal of business entities is to constantly update, study and meet the needs of consumers, which are rapidly changing in the modern world. One of the ways to improve processes and service is to automate them based on the dynamic introduction of innovations and AI. Thanks to the use of AI, a business entity is able to achieve an increase in the quality of services and customer satisfaction while maintaining efficiency and profitability. In the future, AI will continue to optimize the work with large data sets, improve the offer of personalized services and communication with guests. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2693 |
Располагается в коллекциях: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Brykova_2023.pdf | основний текст | 7.16 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.