Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2693
Title: | Використання штучного інтелекту у готельно-ресторанному бізнесі: від автоматизації процесів до персоналізованого обслуговування |
Other Titles: | The Use of Artificial Intelligence in the Hotel and Restaurant Business: from Process Automation to Personalized Service |
Authors: | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana |
Keywords: | штучний інтелект AI готельно-ресторанний бізнес hotel and restaurant business |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Брикова Т. М. ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: від автоматизації процесів до персоналізованого обслуговування / Т. М. Брикова // Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24 трав. 2024 р., м. Чернівці / ЧТЕІ ДТЕУ. – Чернівці : Технодрук, 2024. – С. 318–322. – URL: http://chite.edu.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_24_05_2024.pdf. |
Abstract: | The hotel and restaurant business is one of the most progressive, as the main goal of business entities is to constantly update, study and meet the needs of consumers, which are rapidly changing in the modern world. One of the ways to improve processes and service is to automate them based on the dynamic introduction of innovations and AI. Thanks to the use of AI, a business entity is able to achieve an increase in the quality of services and customer satisfaction while maintaining efficiency and profitability. In the future, AI will continue to optimize the work with large data sets, improve the offer of personalized services and communication with guests. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2693 |
Appears in Collections: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Brykova_2023.pdf | основний текст | 7.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.