Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/264
Назва: Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я"
Інші назви: Structural and mechanical properties of egg sponge dough with flour "Zdorovia"
Автори: Романовська, Ольга Леонідівна
Кравченко, Михайло Федорович
Піддубний, Володимир Антонович
Теми: бісквіт
в’язкість
структура
швидкість зсуву
крохмаль
biscuit
viscosity
structure
shift speed
starch
Дата публікації: 2017
Видавництво: Товари і ринки. Технічні науки. 2017. № 2. С. 86 - 96.
Бібліографічний опис: http://tr.knute.edu.ua/files/2017/24(tom1)/11.pdf
Короткий огляд (реферат): Досліджено структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я". Визначено вплив і раціональну кількість борошна з пророщеного зерна пшениці (БПЗП) на в’язкість бісквітного тіста та його властивості, а також повну заміну порошку какао на порошок керобу для бісквіту "Прага". Встановлено здатність БПЗП і порошку керобу до стабілізації в’язкості бісквітного тіста. Having analysed the modern references it was established that improvement of the existing technologies of biscuit semi-finished products is directed mainly to using various nonconventional raw materials to regulation the nutritional value and increase stability of egg sponge during production and baking. Technological process for the purpose of receiving a biscuit semi-finished product with the set properties allows to conduct its regulations given measurements of viscosity and ways purposefully. The aim of the work is to define the influence of concentration of flour from germinated seed of wheat (FGSW) and the powder of kerob in compoundings on structural and mechanical properties of egg sponge.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/264
ISSN: 1998‐2666
Розташовується у зібраннях:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
repos_Романовська_1.pdfосновний текст390.09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.