Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/264
Название: Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я"
Другие названия: Structural and mechanical properties of egg sponge dough with flour "Zdorovia"
Авторы: Романовська, Ольга Леонідівна
Кравченко, Михайло Федорович
Піддубний, Володимир Антонович
Ключевые слова: бісквіт
в’язкість
структура
швидкість зсуву
крохмаль
biscuit
viscosity
structure
shift speed
starch
Дата публикации: 2017
Издатель: Товари і ринки. Технічні науки. 2017. № 2. С. 86 - 96.
Библиографическое описание: http://tr.knute.edu.ua/files/2017/24(tom1)/11.pdf
Аннотация: Досліджено структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я". Визначено вплив і раціональну кількість борошна з пророщеного зерна пшениці (БПЗП) на в’язкість бісквітного тіста та його властивості, а також повну заміну порошку какао на порошок керобу для бісквіту "Прага". Встановлено здатність БПЗП і порошку керобу до стабілізації в’язкості бісквітного тіста. Having analysed the modern references it was established that improvement of the existing technologies of biscuit semi-finished products is directed mainly to using various nonconventional raw materials to regulation the nutritional value and increase stability of egg sponge during production and baking. Technological process for the purpose of receiving a biscuit semi-finished product with the set properties allows to conduct its regulations given measurements of viscosity and ways purposefully. The aim of the work is to define the influence of concentration of flour from germinated seed of wheat (FGSW) and the powder of kerob in compoundings on structural and mechanical properties of egg sponge.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/264
ISSN: 1998‐2666
Располагается в коллекциях:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
repos_Романовська_1.pdfосновний текст390.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.