Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/263
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-01T21:18:34Z | - |
dc.date.available | 2021-08-01T21:18:34Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | http://tr.knute.edu.ua/files/2016/21/20.pdf | uk_UK |
dc.identifier.issn | 1998-2666 | - |
dc.identifier.other | УДК 664.761 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/263 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень технологічних властивостей клейковини модельних композицій, виготовлених із сумішей борошна пшеничного вищого ґатунку та "Здоров’я", технологія якого розроблена авторами. Доведено доцільність використання борошна "Здоров’я" у виробництві бісквітних виробів. The group of authors has developed a way of production of wheat wholemeal flour, germinated in solution of sea food salt. The received flour is called Zdorovia and can be considered as a food and dietary additive by production of biscuit semi-finished products. The aim is definition of influence of the flour Zdorovia on quality and technological properties of a gluten of model compositions of high grade flour (HGF) and Zdorovia mixes | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Товари і ринки. Технічні науки. 2016. № 1. С. 177 - 184. | uk_UK |
dc.subject | клейковина | uk_UK |
dc.subject | еластичність | uk_UK |
dc.subject | розтяжність | uk_UK |
dc.subject | гідратаційна здатність | uk_UK |
dc.subject | мікроструктура | uk_UK |
dc.subject | борошно | uk_UK |
dc.subject | бісквіт | uk_UK |
dc.subject | gluten | en |
dc.subject | elasticity | en |
dc.subject | tensile properties | en |
dc.subject | hydration ability | en |
dc.subject | microstructure | en |
dc.subject | flour | en |
dc.subject | biscuit | en |
dc.title | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | uk_UK |
dc.title.alternative | Impact of flour Zdorovia on the rheological properties of gluten of dough | en |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
repos_Романовська_2.pdf | основний текст | 581.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.