Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.date.accessioned2021-08-01T21:18:34Z-
dc.date.available2021-08-01T21:18:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationhttp://tr.knute.edu.ua/files/2016/21/20.pdfuk_UK
dc.identifier.issn1998-2666-
dc.identifier.otherУДК 664.761-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/263-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень технологічних властивостей клейковини модельних композицій, виготовлених із сумішей борошна пшеничного вищого ґатунку та "Здоров’я", технологія якого розроблена авторами. Доведено доцільність використання борошна "Здоров’я" у виробництві бісквітних виробів. The group of authors has developed a way of production of wheat wholemeal flour, germinated in solution of sea food salt. The received flour is called Zdorovia and can be considered as a food and dietary additive by production of biscuit semi-finished products. The aim is definition of influence of the flour Zdorovia on quality and technological properties of a gluten of model compositions of high grade flour (HGF) and Zdorovia mixesuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТовари і ринки. Технічні науки. 2016. № 1. С. 177 - 184.uk_UK
dc.subjectклейковинаuk_UK
dc.subjectеластичністьuk_UK
dc.subjectрозтяжністьuk_UK
dc.subjectгідратаційна здатністьuk_UK
dc.subjectмікроструктураuk_UK
dc.subjectборошноuk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.subjectglutenen
dc.subjectelasticityen
dc.subjecttensile propertiesen
dc.subjecthydration abilityen
dc.subjectmicrostructureen
dc.subjectflouren
dc.subjectbiscuiten
dc.titleВплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейuk_UK
dc.title.alternativeImpact of flour Zdorovia on the rheological properties of gluten of doughen
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
repos_Романовська_2.pdfосновний текст581.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.