Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/263Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail | - |
| dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha | - |
| dc.date.accessioned | 2021-08-01T21:18:34Z | - |
| dc.date.available | 2021-08-01T21:18:34Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | http://tr.knute.edu.ua/files/2016/21/20.pdf | uk_UK |
| dc.identifier.issn | 1998-2666 | - |
| dc.identifier.other | УДК 664.761 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/263 | - |
| dc.description.abstract | Наведено результати досліджень технологічних властивостей клейковини модельних композицій, виготовлених із сумішей борошна пшеничного вищого ґатунку та "Здоров’я", технологія якого розроблена авторами. Доведено доцільність використання борошна "Здоров’я" у виробництві бісквітних виробів. The group of authors has developed a way of production of wheat wholemeal flour, germinated in solution of sea food salt. The received flour is called Zdorovia and can be considered as a food and dietary additive by production of biscuit semi-finished products. The aim is definition of influence of the flour Zdorovia on quality and technological properties of a gluten of model compositions of high grade flour (HGF) and Zdorovia mixes | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Товари і ринки. Технічні науки. 2016. № 1. С. 177 - 184. | uk_UK |
| dc.subject | клейковина | uk_UK |
| dc.subject | еластичність | uk_UK |
| dc.subject | розтяжність | uk_UK |
| dc.subject | гідратаційна здатність | uk_UK |
| dc.subject | мікроструктура | uk_UK |
| dc.subject | борошно | uk_UK |
| dc.subject | бісквіт | uk_UK |
| dc.subject | gluten | en |
| dc.subject | elasticity | en |
| dc.subject | tensile properties | en |
| dc.subject | hydration ability | en |
| dc.subject | microstructure | en |
| dc.subject | flour | en |
| dc.subject | biscuit | en |
| dc.title | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | uk_UK |
| dc.title.alternative | Impact of flour Zdorovia on the rheological properties of gluten of dough | en |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| repos_Романовська_2.pdf | основний текст | 581.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.