Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2634
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКостя, Андрея Валентинівна-
dc.date.accessioned2025-01-29T08:33:07Z-
dc.date.available2025-01-29T08:33:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2634-
dc.description.abstractСьогодні розвиток сільського господарства як галузі, що забезпечує населення продуктами харчування, а промисловість сировиною, має пріоритетне значення. А для ефективної роботи підприємств даної галузі важливе значення має правильна і раціональна організація їх роботи, а також планування всіх витрат та доходів у рамках загального управління підприємством. У свою чергу, саме витрати виробництва сільськогосподарської продукції є економічною основою собівартості, яка дає можливість глибоко аналізувати економічний стан підприємства і виявляти резерви підвищення ефективності виробництва, реалізація яких сприяє забезпеченню соціального та економічного розвитку підприємств галузі сільського господарства. Метою дослідження є узагальнення теоретико-методичних засад та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу формування витрат та собівартості продукції сільськогосподарського підприємства. Today, the development of agriculture as an industry that provides the population with food and industry with raw materials is of priority importance. And for the effective operation of enterprises in this industry, the correct and rational organization of their work is important, as well as the planning of all costs and revenues within the framework of the general management of the enterprise. In turn, it is the costs of agricultural production that are the economic basis of the cost price, which makes it possible to deeply analyze the economic condition of the enterprise and identify reserves for increasing production efficiency, the implementation of which contributes to ensuring the social and economic development of enterprises in the agricultural sector. The purpose of the study is to generalize the theoretical and methodological principles and develop practical recommendations for improving the process of forming costs and cost prices of agricultural enterprise products.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКостя А. В. Організація та методика обліку і аналізу витрат та формування собівартості сільськогосподарської продукції на підприємстві : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування», ОП «Облік і оподаткування» / А. В. Костя ; наук. кер. К. Л. Багрій. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с.uk_UK
dc.subjectсобівартістьuk_UK
dc.subjectвитратиuk_UK
dc.subjectсільське господарствоuk_UK
dc.subjectготова продукціяuk_UK
dc.subjectоблікuk_UK
dc.subjectекономічний аналізuk_UK
dc.titleОрганізація та методика обліку і аналізу витрат та формування собівартості сільськогосподарської продукції на підприємствіuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kostya_071+.pdfосновний текст955.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.