Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2627
Назва: Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників
Інші назви: Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes
Автори: Лук`ян, Дмитро Іванович
Теми: безлактозна продукція
lactose-free products
десерти
desserts
цукрозамінники
sugar substitutes
інноваційні технології
innovative technologies
сенсорні характеристики
sensory characteristics
харчова безпека
food safety
Дата публікації: 2024
Видавництво: Лук`ян Д. І. Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників  Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. І. Лук`ян ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 62 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробленню інноваційних технологій виробництва безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників. У роботі здійснено аналіз сучасного стану ринку безлактозної продукції, визначено ключові тенденції та споживчі запити. Розглянуто хімічні та фізіологічні властивості основних видів цукрозамінників і їхній вплив на технологічний процес та якість кінцевої продукції. Особлива увага приділена розробленню технологічної схеми виробництва десертів, що відповідають вимогам харчової безпеки, смаковим характеристикам та енергетичній цінності. Проведено дослідження текстурно-структурних властивостей і сенсорних показників готової продукції, а також оцінено її стабільність та зберігання. Практичне значення роботи полягає у створенні економічно ефективної технології інноваційних десертів, які сприяють розширенню асортименту продукції для споживачів із непереносимістю лактози або підвищеною чутливістю до цукру. Розроблені технології можуть бути впроваджені в закладах ресторанного господарства, а також у промисловому виробництві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2627
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lucanov_181+.pdfосновний текст738.03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.