Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2626
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДяговець, Денис Анатолійович-
dc.date.accessioned2024-12-30T18:26:50Z-
dc.date.available2024-12-30T18:26:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2626-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробленню інноваційних борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіха. У роботі проведено аналіз дієтичних добавок та сировини, яка використовувалася у технологіях борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста. Розглянуто вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин та властивості горіхової сировини. Для послідовності виконання кваліфікаційної роботи, розроблено загальну схему експериментальних досліджень. Розроблено технологічну схему виробництва пісочного печива з шротом волоського горіха, що відповідають вимогам харчової безпеки, смаковим характеристикам та енергетичній цінності. Проведено дослідження технологічних та органолептичних властивостей показників готової продукції. Практичне значення роботи полягає у створенні економічно ефективної технології інноваційного пісочного печива, що сприяє розширенню асортименту продукції підвищеної харчової цінності. Розроблені технології можуть бути впроваджені в закладах ресторанного господарства, а також у промисловому виробництві.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherДяговець Д. А. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіха  Innovative technologies of flour confectionery products from shortbread with walnut meal : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. А. Дяговець ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 47 с.uk_UK
dc.subjectборошняні виробиuk_UK
dc.subjectflour productsuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.subjectпісочне тістоuk_UK
dc.subjectshortbreaduk_UK
dc.subjectволоський горіхuk_UK
dc.subjectwalnutuk_UK
dc.titleІнноваційні технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіхаuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of flour confectionery products from shortbread with walnut mealuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
dzgovets_181+.pdfосновний текст1.35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.