Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2626| Назва: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіха |
| Інші назви: | Innovative technologies of flour confectionery products from shortbread with walnut meal |
| Автори: | Дяговець, Денис Анатолійович |
| Теми: | борошняні вироби flour products якість quality виробництво production рецептура recipe пісочне тісто shortbread волоський горіх walnut |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дяговець Д. А. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіха Innovative technologies of flour confectionery products from shortbread with walnut meal : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. А. Дяговець ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 47 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробленню інноваційних борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіха. У роботі проведено аналіз дієтичних добавок та сировини, яка використовувалася у технологіях борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста. Розглянуто вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин та властивості горіхової сировини. Для послідовності виконання кваліфікаційної роботи, розроблено загальну схему експериментальних досліджень. Розроблено технологічну схему виробництва пісочного печива з шротом волоського горіха, що відповідають вимогам харчової безпеки, смаковим характеристикам та енергетичній цінності. Проведено дослідження технологічних та органолептичних властивостей показників готової продукції. Практичне значення роботи полягає у створенні економічно ефективної технології інноваційного пісочного печива, що сприяє розширенню асортименту продукції підвищеної харчової цінності. Розроблені технології можуть бути впроваджені в закладах ресторанного господарства, а також у промисловому виробництві. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2626 |
| Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| dzgovets_181+.pdf | основний текст | 1.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.