Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2619Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Купчанко, Станіслав Мирославович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-23T09:06:07Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-23T09:06:07Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2619 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі розглянута технологія виробництва крем-супу із зеленого горошку з повною заміною коров’ячого молока, вершкового масла, курячих яєць на кокосове молоко, водорості вакаме та спіруліну, що дозволяє отримати крем-суп із легким присмаком кокосу та яскравим смаком водоростей. Використання кокосового молока, водоростей вакаме та спіруліни, позитивно впливають на харчову цінність крем-супу, збагачуючи його білком, вуглеводами, жирами, харчовими волокнами, мінеральними речовинами та вітамінами. На основі проведених досліджень, щодо визначення критичних точок, складено план НАССР, відповідно до якого під час виробництва крем-супу «Кокосовий» з водоростями, виникає 4 критичні точки на етапі: зберігання сировини, приготування овочевого пюре, приготування білого соусу та на етапі реалізації. Відповідно до критичних точок, визначено корегувальні дії, протокол НАССР та відповідальну особу. Незважаючи на підвищену вартість дослідного зразку, досягнуто соціальноекономічного ефекту, а саме розроблено рецептуру крем-супу «Кокосовий» з водоростями, який можна рекомендувати в харчуванні вегетаріанцям та людям, які маю непереносимість лактози. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Купчанко С. М. Інноваційні технології вегетаріанських страв підвищеної харчової цінності Innovative technologies of vegetarian dishes of increased nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. М. Купчанко ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 41 с. | uk_UK |
| dc.subject | крем-суп | uk_UK |
| dc.subject | cream soup | uk_UK |
| dc.subject | молоко | uk_UK |
| dc.subject | milk | uk_UK |
| dc.subject | кокосове молоко | uk_UK |
| dc.subject | coconut milk | uk_UK |
| dc.subject | спіруліна | uk_UK |
| dc.subject | spirulina | uk_UK |
| dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
| dc.subject | biological value | uk_UK |
| dc.subject | собівартість | uk_UK |
| dc.subject | cost | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології вегетаріанських страв підвищеної харчової цінності | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative technologies of vegetarian dishes of increased nutritional value | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | магістр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| kupchanko_181+.pdf | основний текст | 634.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.