Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКупчанко, Станіслав Мирославович-
dc.date.accessioned2024-12-23T09:06:07Z-
dc.date.available2024-12-23T09:06:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2619-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянута технологія виробництва крем-супу із зеленого горошку з повною заміною коров’ячого молока, вершкового масла, курячих яєць на кокосове молоко, водорості вакаме та спіруліну, що дозволяє отримати крем-суп із легким присмаком кокосу та яскравим смаком водоростей. Використання кокосового молока, водоростей вакаме та спіруліни, позитивно впливають на харчову цінність крем-супу, збагачуючи його білком, вуглеводами, жирами, харчовими волокнами, мінеральними речовинами та вітамінами. На основі проведених досліджень, щодо визначення критичних точок, складено план НАССР, відповідно до якого під час виробництва крем-супу «Кокосовий» з водоростями, виникає 4 критичні точки на етапі: зберігання сировини, приготування овочевого пюре, приготування білого соусу та на етапі реалізації. Відповідно до критичних точок, визначено корегувальні дії, протокол НАССР та відповідальну особу. Незважаючи на підвищену вартість дослідного зразку, досягнуто соціальноекономічного ефекту, а саме розроблено рецептуру крем-супу «Кокосовий» з водоростями, який можна рекомендувати в харчуванні вегетаріанцям та людям, які маю непереносимість лактози.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКупчанко С. М. Інноваційні технології вегетаріанських страв підвищеної харчової цінності  Innovative technologies of vegetarian dishes of increased nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. М. Купчанко ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 41 с.uk_UK
dc.subjectкрем-супuk_UK
dc.subjectcream soupuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectкокосове молокоuk_UK
dc.subjectcoconut milkuk_UK
dc.subjectспірулінаuk_UK
dc.subjectspirulinauk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.subjectсобівартістьuk_UK
dc.subjectcostuk_UK
dc.titleІнноваційні технології вегетаріанських страв підвищеної харчової цінностіuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of vegetarian dishes of increased nutritional valueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kupchanko_181+.pdfосновний текст634.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.