Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2617
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧебан, Андрій Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-12-23T08:44:42Z-
dc.date.available2024-12-23T08:44:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2617-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто можливість розхробки технології безлактозних соусів із використанням рослинного молока. Проаналізовано інформацію про ринок безлактозного чи рослинного молока в України, розглянуто особливості та проблеми, які виникають при використанні безлактозного чи рослинного молока у харчових технологіях. Приділено увагу інноваційним технологіям соусів з використанням різних інгредієнтів, встановлено актуальність заміни коров’ячого молока у складі молочних соусів на рослинне молоко. Розроблено дослідні зразки соусів з використанням рослинного молока: мигдального, кокосового та вівсяного. На підставі аналізу фізико-хімічних показників, органолептичного аналіз та харчової енергетичної цінності, обрано зразок соусу ЗР2 – на кокосовому молоці. Розроблено технологічну картку на соус «Соус солодкий безлактозний на кокосовому молоці». Для забезпечення безпечності розробленого соусу проаналізовано технологічну схему «Соусу солодкого безлактозного на кокосовому молоці» щодо дотримання принципів НАССР: визначено небезпечні фактори під час процесу виробництва соусу, розроблено запобіжні дії та план НАССР. Для визначення ефективності розробленої страви, розраховано собівартість «Соусу солодкого безлактозного на кокосовому молоці», встановлено, що витрати на 1000 г продукту становлять – 135,711 грн.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЧебан А. Д. Удосконалення технології безлактозних соусів із використанням рослинного молока  Improving the technology of lactose-free sauces using vegetable milk : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Д. Чебан ; наук. кер. С. Д. Борук . – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 59 с.uk_UK
dc.subjectсоус молочний солодкийuk_UK
dc.subjectsweet milky sauceuk_UK
dc.subjectлактозаuk_UK
dc.subjectlactoseuk_UK
dc.subjectбезлактозний соусuk_UK
dc.subjectlactose-free sauceuk_UK
dc.subjectрослинне молокоuk_UK
dc.subjectvegetable milkuk_UK
dc.subjectорганолептичний аналізuk_UK
dc.subjectorganoleptic analysisuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.titleУдосконалення технології безлактозних соусів із використанням рослинного молокаuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of lactose-free sauces using vegetable milkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
cheban_181+.pdfосновний текст1.19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.